Veckans - tränare

Johansson UlfRylén CorneliaSundin Maria
  Johansson Ulf
  Rylén Cornelia
  Sundin Maria
 
Tränare/utbildare inom ridsport
Information

Distrikt:

Stockholms län

Södermanland

Uppland

Kategori:

Dressyr B

Hippolog

Unghästutbildare

LA-domare dressyr

F-Skatt:

Ja

Ansvarsförsäkring:

Ja

Kontakt

Adress:

Råby 7

762 96 Rånäs

Telefon:

Mobil - 070-7877790

E-post:

msundholm@hotmail.com

Webb
Maria Holmqvist
MS rid och utbildningskonsult AB
Maria Holmqvist
Maria arbetar som ridlärare, tränare och hästutbildare. Hon driver ett eget stall i Rånäs sex mil norr om Stockholm. I stallet står egna hästar samt inackorderingar som tränar för Maria. Hon tar även emot hästar för utbildning och träning. Hästens välbefinnande är mycket viktigt för Maria, vid all hantering och skötsel i stall och vid träning. Hon lägger stor vikt vid sits, inverkan och ryttarens följsamhet när hon undervisar.
Utbildning och erfarenhet
Maria är auktoriserad B-tränare samt LA-domare i dressyr. 97-99 utbildades hon till stallchef/hästutbildare vid Hippologiska högskolan i Flyinge en utbildning som då Maria tog examen innehöll mycket praktisk ridutbildning inom alla dicipliner. Under många år i olika perioder har Maria arbetat och tränat i försäljnings- och utbildningsstall i Sverige och utomlands.
En tid arbetade hon som beridare och ridlärare i både hopp och dressyr i Förenade Arab Emiraten. Under drygt ett år arbetade och tränade hon hos tysklandsförbundskapten Jonny Hilberath i Tyskland. Maria har utbildat flertalet hästar upp till svår klass. Hon har vinster och placeringar i nationell St George.
Hästutbildare/försäljning
Utbildning av unghästar är en stor del av det dagliga arbetet. Målsättningen med unghästarna är att de ska bli väl grundutbildade och tävlas för senare försäljning. Maria har sålt hästar till USA och inom Sverige och förmedlar eller vidareutvecklar gärna din häst/ponny.
 

Sök tränare
 

Nyheter

2015-07-26, söndag

Pågående tävlingar

Läs mer


Företagsannonser

Tränarportalen © 2018