Veckans - tränare

Johansson UlfRylén CorneliaSundin Maria
  Johansson Ulf
  Rylén Cornelia
  Sundin Maria
 
Tränare/utbildare inom ridsport
Information

Distrikt:

Mittsvenska

Stockholms län

Södermanland

Kategori:

Hoppning B

F-Skatt:

Ja

Ansvarsförsäkring:

Ja

Kontakt

Adress:

Sunnanvindsgränd 47

177 71 JÄRFÄLLA

Telefon:

Mobil - 076-200 90 09

E-post:

niclas@haking.se

Webb

Hemsida:

Niclas Haking

Facebook:

Niclas Haking

YouTube:

Filmer

CC Stud:

Min arbetsplats

 

Niclas Haking
Niclas Haking - Equestrian
Utbildning och erfarenhet
Niclas Haking är utbildad tränare i hoppning och har sedan flera år drivit sitt eget företag. Han har tidigare arbetat som beridare på Tärnö Säteri, hos Harm Thormählen i Tyskland och på flera andra handelsstall.
Verksamhet
Niclas är yrkesverksam som tränare och bedriver sin verksamhet framförallt i Stockholmsområdet. I verksamheten ingår att träna ryttare samt att ta emot hästar för tävling, utbildning och försäljning.
Verksamheten drivs huvudsakligen på Fornboda gård i Upplands Väsby. Niclas åker också ut till olika anläggningar och håller träningar och kurser.
Träningsfilosofi
Det ska vara lätt och roligt att rida. Niclas har själv skaffat sig erfarenhet av att dels träna för ett flertal mycket duktiga tränare dessutom själv tränat och utbildat många hästar med olika förutsättningar. Det har gett honom en bra grund för att han i sin träning ska kunna analysera förutsättningarna hos olika ekipage.
Tävling
Under sina år som beridare och stallchef på Tärnö Säteri tog Niclas tävlingskarriär fart. Han kvalificerade och tävlade 5-, 6- och 7-åringar till finalen i Scandinavium Open i Falsterbo. Några av de främsta framgångarna var när han vann en 1,50-hoppning och startade 1,60 Grand Prix. Tränare och lärare som utbildat och hjälpt mig är Niclas far, E-G Haking, Leif Nilsson, Henk Nooren, Sylve Söderstrand, Karsten Hück och Pether Markne. Niclas stora förebilder är Nick Skelton, Rolf-Göran Bengtsson och Peder Fredricsson.
Välkommen in på Niclas hemsida och läs mer om hans verksamhet.
 

Sök tränare
 

Nyheter

2015-07-26, söndag

Pågående tävlingar

Läs mer


Företagsannonser

Tränarportalen © 2018