Veckans - tränare

Gustafsson Eva-MRylén CorneliaSundin Maria
  Gustafsson Eva-M
  Rylén Cornelia
  Sundin Maria
 
Tränare/utbildare inom ridsport
Information

Distrikt:

Västergötland

Kategori:

Hoppning C

Unghästutbildare

Kontakt

Adress:

Svalungebyn 10

464 92 Mellerud

Telefon:

Mobil - 070 - 659 40 55

Hem - 0530 - 420 20

E-post:

anna.wessman@telia.com

Webb

Hemsida:

EquiDal

Facebook:

Anna Wessman-Karlsson

CV Unghästutbildare:

CV

 

Anna Wessman Karlsson
Träning och utbildning
Om du är intresserad av att komma i kontakt med mig, för att träna eller för utbildning av din häst, så är du välkommen att skicka in en intresseanmälan.
Anna Wessman-Karlsson
EquiDal
EquiDal ägs och drivs av makarna Anna Wessman-Karlsson och Örjan Karlsson på familjens gård strax utanför Mellerud i Dalsland. EquiDal erbjuder hästägare, ryttare och uppfödare en bred service i form av träningsmöjligheter, in- och tillridning, tävlingsverksamhet, inckordering och kurser/läger/kompetensutveckling.
Genom att vara aktiv inom sporten och med ett brett kontaknät kan vi erbjuda bra utveckling för Dig och hästverksamheten i Dalsland.
Kompetens och meriter
Annas kompetenser är Diplomerad beridare (specialinríktning hoppning), C-tränare i hoppning, Stildomare och C-banbyggare. Till sina främsta meriter räknar hon två SM-brons och ett UNM-brons i Fälttävlan, flertalet placeringar i svår hoppning, SM-finalist (hoppning) och MSV dressyr samt ett flertal placeringer i Breeders.
Unghästutbildning
Anna tar emot och rider in unghästar samt deltar i unghästchampionaten. Hon har bl a ett flertal placeringar i Breeders.
Träning
EquiDal erbjuder träningar för alla åldrar och på alla nivåer - från nybörjare till svår klass hoppning och dressyr. Genom att det finns flera olika gästtränare på anläggningen finns det alltid någon som passar Dig och Dina önskemål.
Läger och kurser
EquiDal anordnar kurser och läger för både barn, ungdomar och vuxna på alla nivåer och i alla åldrar. Kurser förläggs till helger och skolledigheter så som påsklov, sportlov och jullov. Veckoläger anordnar vi under sommaren.
Vi har även upplevelsepaket i form av Ride n SPA i samarbete med Kroppefjäll SPA och vandrarhem.
Hemsida
Läs mer om EquiDal:s verksamhet, kurser och träningar på deras hemsida.
 

Sök tränare
 

Nyheter

2015-07-26, söndag

Pågående tävlingar

Läs mer


Företagsannonser

Tränarportalen © 2018